Επίδειξη δύναμης ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 20:02
UPD:20:15
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Φωτογραφία του αγώνα.

A- A A+

Εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση για τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, καθώς σε μια αποθέωση του ποδοσφαιρικού ρεαλισμού πέρασε με επιβλητική νίκη 4-0 από την αρκαδική πρωτεύουσα, δείχνοντας με το «καλημέρα» ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την ικανότητά τους στην ταχύτατη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση, χτύπησαν τους γηπεδούχους στο transition και με τους ταχύποδες Καρέλη και Κλωναρίδη διέλυσαν την άμυνα του Αστέρα, τον οποίο υποχρέωσαν στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα στη Σούπερ Λίγκα.

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη ξεκίνησαν έχοντας τον έλεγχο, προσπάθησαν για το γκολ έχοντας ευκαιρίες με τους Μάσα στο 8΄ (σουτ άουτ), Μπαράλες στο 12΄ (κεφαλιά και απόκρουση Στιλ) και Φερνάντεθ στο 21΄ (πλασέ άουτ), αλλά ενάντια στη ροή της αναμέτρησης ήταν ο Παναθηναϊκός που άνοιξε το σκορ.

Στο 26ο λεπτό Νάνο και Κλωναρίδης άλλαξαν  την μπάλα σε εκτέλεση κόρνερ, ο Νάνο «γέμισε» χαμηλά στην περιοχή και ο Σίλντεφελντ βρήκε την μπάλα αλλάζοντάς της πορεία και στέλνοντάς τη στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου για το 0-1.

Με τη σέντρα ο Αστέρας παραλίγο να φτάσει στην ισοφάριση, καθώς έγινε βαθιά μπαλιά στην περιοχή των «πράσινων», ο Στιλ έκανε λάθος έξοδο και ο Μάσα αστόχησε για το 1-1, όχι όμως και ο Καρέλης στο 45΄ για το 0-2, που από πάσα του Κλωναρίδη πέρασε και τον Θεοδωρόπουλο για να σκοράρει εύκολα.

Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει, καθώς στην επανάληψη οι «πράσινοι» όχι μόνο δεν απειλήθηκαν από τους αποσβολωμένους Αρκάδες αλλά σκόραραν άλλα δύο γκολ, αρχικά στο 55΄ με τον Καρέλη να γράφει το 0-3 και πάλι από ασίστ του Κλωναρίδη και τον Μπεργκ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 82ο λεπτό.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις