Αντιπαράθεση Ν. Κασιμάτη - Ανδ. Λοβέρδου στη Βουλή

Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 17:34
UPD:17:55
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Λεκτική αντιπαράθεση είχαν στην συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα μνημόνια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο.

Μετά την εισήγηση της Ν. Κασιμάτη ο Ανδ. Λοβέρδος ζήτησε τον λόγο για διαδικαστικό θέμα, αλλά επιτέθηκε στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι «βάλατε εισηγήτρια μία γενίτσαρο. Στο ΠΑΣΟΚ ήταν υποστηρίκτρια του Γιώργου Παπανδρέου».

«Το ΠΑΣΟΚ για κάποιους δεν ήταν επάγγελμα, ήταν ιδεολογία και στηριζόταν στις αρχές της 3ης Σεπτέμβρη. Είναι γνωστό ότι κάποιοι έγιναν πρώτα Γενικοί Γραμματείς κυβερνήσεων και μετά μέλη του ΠΑΣΟΚ», του απάντησε η Ν. Κασιμάτη και υπενθύμισε ότι διαφώνησε με το μνημόνιο και αποχώρησε: «Ήμουν η πρώτη που αποχώρησα από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ το 2010. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανένα. Άλλωστε απάντησαν οι ψηφοφόροι που ακολούθησαν το ψευδεπίγραφο ΠΑΣΟΚ του μανδαρινισμού».

«Η φανατικότερη υποστηρικτής του θέλει να στείλει τον Γ. Παπανδρέου στο κρατητήριο», φώναξε ο Ανδ. Λοβέρδος με την Ν. Κασιμάτη να τον ρωτά: «Νομίζετε ότι θα γίνετε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αυτόν τον τρόπο;».

Newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή