Συμπαράσταση Σπανούλη σε Φώτση και Παππά

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 15:23
UPD:15:26
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η αντιπαλότητα υφίσταται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και για όσο διαρκεί ένας αγώνας, όπως απέδειξε ο Βασίλης Σπανούλης που από τη Μαδρίτη έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε Αντώνη Φώτση και Νίκο Παππά, οι οποίοι περνούν δύσκολες ώρες, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού «έχασε» την μητέρας του και ο πρώην συμπαίκτης του δεν τον ξέχασε. «Eπειδή πάνω από το μπάσκετ είναι η ζωή και το ανθρώπινο στοιχείο, θέλω να πω συλλυπητήρια στον Aντώνη Φώτση για τον χαμό της μητέρας του. Tού έστειλα και μήνυμα. Eύχομαι να είναι δυνατός και να θυμάται τη μάνα του όπως της πρέπει. Ξέρω από τέτοιες καταστάσεις» δήλωσε ο Σπανούλης.

Από την πλευρά του, ο γκαρντ των «πρασίνων» υπέστη ρήξη χιαστού και έξω μηνίσκου και θα μείνει 5-6 μήνες εκτός αγώνων. «Θέλω να πω και περαστικά στον Nίκο Παππά. Πάντα είναι άσχημο να τραυματίζεται ένας συναθλητής σου και να περνάει τόσο δύσκολες καταστάσεις» πρόσθεσε ο Σπανούλης.
 
«Kι εμείς στον Oλυμπιακό δεν έχουμε περάσει λίγα όλα αυτά τα χρόνια με τους τραυματισμούς. Eύχομαι στον Παππά να το ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να επιστρέψει γερός στα παιχνίδια και στο μπάσκετ» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις