Παπαπέτρου: «Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας»

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 21:57
UPD:21:59
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Βασίλης Σπανούλης και Ιωάννης Παπαπέτρου.

A- A A+

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν αναμφισβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο, κανείς δε μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι είχε και άξιο συμπαραστάτη του, τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο νεαρός φόργουορντ στην «παρθενική» του εμφάνιση σε φάιναλ φορ «έκλεψε την παράσταση», όχι μόνο με τους 9 πόντους που πέτυχε, αλλά και με την καταπληκτική του άμυνα επάνω στον Αντρέι Κιριλένκο.

Μετά το ματς αναφέρθηκε στα τελευταία δραματικά λεπτά: «Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Για το Βασίλη τι να πούμε. Το έχει κάνει πολλές φορές αυτό. Είναι ο ηγέτης μας, είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, δώσαμε όλοι και τη ψυχή μας και αυτό είναι το μυστικό του Ολυμπιακού».

Ρωτήθηκε τι σκεφτόταν όταν η ομάδα του βρέθηκε να χάνει με 9 πόντους περίπου 3.30’ πριν το τέλος: «Θέλαμε και πιστεύαμε πως θα το γυρίσουμε. Όσο σκοράραμε η πίεση αυξανόταν στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ. Τώρα χαιρόμαστε, αλλά σε λίγες ώρες θα σκεφτόμαστε μόνο τον τελικό».

Ο νεαρός πρόσθεσε: «Η ΤΣΣΚΑ ξέρει, πλέον, καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει Ολυμπιακός. Το έχουν ξαναζήσει αυτό και φάνηκε όταν αρχίσαμε να τους πιέζουμε».

Επίσης εξέφρασε την προτίμησή του για τον τελικό: «Θα ήθελα να παίξουμε με την Φενερμπαχτσέ. Όποια ομάδα, όμως, κι αν προκριθεί εμείς θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Είμαστε εδώ για να πάρουμε το τρόπαιο».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις