Φάιναλ Φορ Ευρωλίγκας: Δηλώσεις Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 21:36
UPD:21:41
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

A- A A+

Σε… πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μετά το συγκλονιστικό ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο πρώτος πανηγύριζε σα μικρό παιδί και χαρακτήρισε «ομαδάρα» τον Ολυμπιακό: «Ζούμε μεγάλες στιγμές με αυτή την ομαδάρα. Εμείς, ο κόσμος που βρέθηκε εδώ και οι οπαδοί μας στην Ελλάδα. Τώρα πάμε να σηκώσουμε την… κούπα την Κυριακή. Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ, ας μην κρυβόμαστε, για να το πάρουμε».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ αναφέρθηκε αρχικά στον Βασίλη Σπανούλη: «Έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Ήταν θέμα να ηρεμήσει. Αφού ηρέμησε, πήρε το ματς πάνω του και όλα έγιναν πιο απλά».

Δεν παρέλειψε, πάντως, να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για όλη την ομάδα: «Δεν ήταν μόνο ο Βασίλης, αλλά όλα τα παιδιά. Τα έδωσαν όλα. Νομίζω ότι ο Κιριλένκο θα θυμάται για πολύ καιρό τον Παπαπέτρου, ο Αγραβάνης πάλεψε σαν θηρίο, το τεχνικό τιμ έδωσε αυτό που ξέρει και στο τέλος πανηγυρίσαμε».

INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε εάν την Κυριακή θα έρθουν περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη: «Μακάρι να γίνει αυτό. Να έρθουν κι άλλοι φίλαθλοι. Να το ευχαριστηθούν όπως εμείς. Να έρθουν κι άλλοι για να πάρουμε όλοι μαζί το κύπελλο».

Το λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Δεν έχουμε καμία προτίμηση για τον τελικό. Μακάρι να έρθουν κι άλλοι οπαδοί μας. Δεν είναι στο χέρι μας, αλλά εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο από Ολυμπιακούς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις