Champions League: Δύο «κυρίες» αναζητούν εισιτήριο για τον τελικό

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 13:03
UPD:13:07
REUTERS/Michaela Rehle
A- A A+

Η Μπαρτσελόνα πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους θα διεκδικήσουν απόψε (21:45) το δεύτερο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τη «βασίλισσα» να καλείται να ανατρέψει το εις βάρος 1-2 από τον πρώτο αγώνα και η «γηραιά κυρία» να το υπερασπιστεί.

Η Ρεάλ έχει πολύ μεγάλο κίνητρο, καθώς αφενός είναι η κάτοχος του τίτλου και θέλει να τον υπερασπιστεί, αφετέρου είναι ο μοναδικός στόχος που της απέμεινε καθώς είναι εκτός Κυπέλλου και το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχει χαθεί μετά το 2-2 του περασμένου Σαββάτου με τη Βαλένθια, ενώ κατά τρίτο θα έχει την ευκαιρία, αν προκριθεί, να διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην «αιώνια» αντίπαλό της.

Η Γιουβέντους, από την πλευρά της, έχει εκπλήξει ευχάριστα φέτος με την ανταγωνιστικότητα και τον ποδοσφαιρικό που επιδεικνύει, κι ας κινδύνεψε στη φάση των ομίλων να μείνει εκτός από τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν επίσης πολύ μεγάλο κίνητρο για να επιστρέψουν σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από 12 χρόνια, μετά το Μάντσεστερ το 2003.

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, δεν θα έχει απόψε στη διάθεσή του Μόντριτς και Κεντίρα αλλά θα ενισχυθεί με τον Μπενζεμά, ενώ ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χαιρέτησε με ενθουσιασμό την επιστροφή του Πογκμπά, αλλά θα στερηθεί τους Ασαμόα, Κάσερες από τους θεωρούμενους ως βασικούς, καθώς και τους Μαρόνε, Ρόμουλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις