Συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής

Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 10:10
UPD:11:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ομάδα αστυνομικών περπατούν μπροστά από τις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού όπου το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δικάζει την ηγεσία, στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής για βίαιες αιματηρές πράξεις, που καταλογίζονται στους κατηγορούμενους.

A- A A+

Παράσταση πολιτικής αγωγής τόσο σε βάρος του Γιώργου Ρουπακιά που φέρεται να δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, όσο και σε βάρος κατηγορουμένων μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής και των υπολοίπων προσώπων, δήλωσε η οικογένεια του μουσικού.

Απόντες είναι και σήμερα οι πρωτοκλασάτοι bουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ στο εδώλιο κάθονται οι Αρβανίτης, Κουκούτσης, Ζησιμόπουλος και Μπούκουρας.

Στο εδώλιο βρίσκεται και ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

EUROKINISSI

Στη δικαστική αίθουσα βρίσκονται οι γονείς του αδικοχαμένου μουσικού, φίλοι και συγγενείς του, όπως και άλλα θύματα των εγκληματικών ενεργειών της Χ.Α..

Για την αίθουσα

Στο δικαστήριο αναμένεται να προσκομιστεί η χθεσινή δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, στην οποία αναφέρει πως αναγνωρίζει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί ανακοινώνοντας ότι «έχει ήδη δρομολογηθεί η κατασκευή νέας αίθουσας η οποία θα είναι έτοιμη στις αρχές του Σεπτέμβρη 2015».

INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο εδώλιο βρίσκεται και ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο, θα έχει η πρόεδρος του δικαστηρίου η οποία και θα κληθεί, όπως όλα δείχνουν, να αποφασίσει για την τύχη της δίκης μέχρι το Σεπτέμβριο οπότε και θα είναι έτοιμη η νέα δικαστική αίθουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, δεν αποκλείεται να προτείνουν τη μεταφορά της δίκης του Άκη Τσοχατζόπουλου στον Κορυδαλλό ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση  της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εφετείου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή