Τηλεοπτική μετεξέλιξη για το «Minority Report»

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 13:29
UPD:13:30
A- A A+

Το πράσινο φως για την τηλεοπτική συνέχεια μιας από τις πιο κλασικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, του «Minority Report», το οποίο είχε βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2002, ανακοίνωσε το Fox.

Το «Minority Report» βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Τομ Κρουζ. Η υπόθεση της ταινίας διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον στην Ουάσινγκτον - τα γεγονότα εξελίσσονται το 2054 - , όπου μία ειδική προ-εγκληματική αστυνομική ομάδα συλλαμβάνει τους υπόπτους πριν  διαπράξουν το έγκλημα. Η συγκριμένη ομάδα βασίζεται στις προβλέψεις που δίνουν οι «προγνώστες», τρία αδέλφια τα οποία βρίσκονται σε καθεστώς διαρκούς ύπνωσης και έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν στο μέλλον, ανιχνεύοντας τον ένοχο πριν καν διαπράξει το έγκλημα.

Κάποια στιγμή, ο επικεφαλής της ομάδας, Τζον Άντερτον, κατηγορείται για έναν μελλοντικό φόνο. Η ακρίβεια του συστήματος πρόβλεψης αμφισβητείται και ο ίδιος ο Άντερτον επιχειρεί να διαλευκάνει την κατάσταση ως φυγάς. Στην ταινία, μαζί με τον Τομ Κρουζ, παίζουν οι Κόλιν Φάρελ, Σαμάνθα Μόρτον, Μαξ Φον Σίντοφ, Στίβεν Χάρις κ.ά..

10 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας

Η σειρά, που έχει τον 68χρονο Αμερικανό σκηνοθέτη στην εκτέλεση παραγωγής, θα ξεκινήσει 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας, και πιο συγκεκριμένα, «μετά το τέλος του τμήματος Precrime στην DC, όπου ο ένας από τους τρεις «προγνώστες» (Σταρκ Σαντς) παλεύει να ζήσει μια φυσιολογική ανθρώπινη ζωή, αλλά εξακολουθεί να στοιχειώνεται από οράματα του μέλλοντος. Συναντάει μια ντετέκτιβ (Μέγκαν Γκουντ) που με τη σειρά της στοιχειώνεται από το παρελθόν της και η οποία μπορεί να τον βοηθήσει να βρει έναν σκοπό για το χάρισμά του. Ο Μαξ Μπόρενσταϊν, σεναριογράφος της ταινίας «Godzilla», υπογράφει το πιλοτικό επεισόδιο.

Η Μέγκαν Γκουντ και ο Σταρκ Σαντς πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική συνέχεια του «Minority Report».

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αγάπησαν την ιστορία της ταινίας «Minority Report» και περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τη μετεξέλιξή της στη μικρή οθόνη.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς