Μπάσκετ: Πανηγυρίζει ο Κόροιβος, βγήκαν τα ζεύγη των πλέι οφ

Σάββατο, 09 Μαΐου 2015 19:33
UPD:19:36
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Η κανονική περίοδος στην Α1 Ανδρών ολοκληρώνεται τυπικά αύριο με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Πάτρας, όμως μετά τις σημερινές αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια των πλέι οφ.

Ο Άρης πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα αλλά νίκησε ύστερα από συναρπαστικό αγώνα με 69-66 το Ρέθυμνο στην Κρήτη και κατέλαβε την τέταρτη θέση, που του δίνει πλεονέκτημα έδρας στις συναντήσεις του με την ΑΕΚ, ενώ οι Ρεθυμνιώτες θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνέτριψε στην Πυλαία με 105-73 τα Τρίκαλα σε βαθμολογικά αδιάφορο αγώνα και κατετάγη τρίτος, ενώ οι Θεσσαλοί τερμάτισαν 12οι και θα παίζουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α1. 

Η Ένωση, από την πλευρά της, πέρασε μεν νικηφόρα από τη Δράμα επικρατώντας με 77-66 του ΚΑΟΔ (κατετάγη 9ος κι έμεινε εκτός πλέι οφ) αλλά τερμάτισε πέμπτη και θα παίξει εναντίον του Άρη οφείλοντας να «σπάσει» την έδρα του για να έχει τύχη να προκριθεί στα ημιτελικά. 

Πανηγυρίζουν στην Αμαλιάδα για τον Κόροιβο, που στην πρώτη συμμετοχή του στην Α1 κατόρθωσε να προκριθεί στα πλέι οφ κατακτώντας την όγδοη θέση μετά τη νίκη με 81-73 επί του Κολοσσού Ρόδου και θα παίξει με τον Ολυμπιακό, ενώ η ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού» είναι έβδομη και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. 

Στη Νέα Σμύρνη, τέλος, με ήττα αποχαιρέτησε την κατηγορία ο ιστορικός Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν εντός έδρας με 89-98 από την ΑΕ Νέας Κηφισιάς και υποβιβάστηκαν καθώς τερμάτισαν στη 14η θέση, ενώ η ομάδα των βορείων προαστίων κατέλαβε την 11η θέση. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις