Μπάσκετ-«Τριπλό»… μπαμ για τον τίτλο ο Παναθηναϊκός

Σάββατο, 09 Μαΐου 2015 17:55
UPD:17:57
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ
A- A A+

Tις διαθέσεις της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος δείχνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, που ετοιμάζεται να αποκτήσει τους Μάρτιν, Κούπερ και Καϊμακόγλου!

Μετά τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και την απώλεια του πλεονεκτήματος της έδρας από τον Ολυμπιακό, οι διοικούντες την πράσινη ΚΑΕ αποφάσισαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσουν την ομάδα και να «χτυπήσουν» στα ίσια το πρωτάθλημα.

Με τον NBAer, Κένιον Μάρτιν (πάουερ φόργουορντ) και τον πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Ντι Τζέι Κούπερ, επήλθε συμφωνία σε όλους τους τομείς και οι δύο Αμερικανοί ετοιμάζονται να μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα. 

Ανάλογη εξέλιξη είχε και η υπόθεση του Έλληνα διεθνούς φόργουορντ, με τον οποίο η διοίκηση τα βρήκε στο οικονομικό και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου (του προτάθηκε συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με πολύ καλές αποδοχές), ωστόσο, απαράβατος όρος για να κλείσει το deal είναι να αποδεσμευτεί ο παίκτης από τον εκπρόσωπό του, με τον οποίο η ΚΑΕ έχει έρθει σε οριστική ρήξη εδώ και καιρό.

Σε περίπτωση που ο Καϊμακόγλου αλλάξει μάνατζερ, τότε η μεταγραφή του θα κλείσει εντός των προσεχών… λεπτών. Η ουσία είναι πως οι διοικούντες την ΚΑΕ δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, έστω και στο τέλος της περιόδου, προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει τα σκήπτρα στον ελληνικό χώρο.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις