Champions League: Η Γιουβέντους έβαλε δύσκολα (2-1) στη Ρεάλ

Τρίτη, 05 Μαΐου 2015 23:36
UPD:23:43
REUTERS/Sergio Perez

Φωτογραφία από τον αγώνα.

A- A A+

Η Γιουβέντους αναδείχθηκε νικήτρια στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας επικράτησε 2-1 στο Τορίνο και έδωσε αρκετό ενδιαφέρον στη ρεβάνς της ισπανικής πρωτεύουσας την επόμενη Τετάρτη, 13 Μαΐου.

Το ενθουσιώδες ξεκίνημα των Ιταλών απέφερε την πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη στην περιοχή του Κασίγιας μόλις στο 3ο λεπτό, με τον τερματοφύλακα της «βασίλισσας» να αποκρούει στη γωνία του το σουτ του Στουράρο, ενώ στο 7΄ ο Μοράτα επιχείρησε να σκοράρει με «ψηλοκρεμαστό» σουτ αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο επόμενο λεπτό όμως ο Ισπανός διεθνής επιθετικός, τον οποίο η Γιουβέντους απόκτησε πέρυσι το καλοκαίρι από τη Ρεάλ, έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, μετά την ασθενή απόκρουση του Κασίγιας στο σουτ του Τέβες.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης φάνηκε για πρώτη φορά στο 24ο λεπτό με το άστοχο σουτ του Ρονάλντο, αλλά στο 27΄ ο Πορτογάλος σταρ δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε άδεια εστία, σε παράλληλο γύρισμα του Χάμες Ροντρίγκες.

Στο 41΄ η Ρεάλ έχασε απίστευτη ευκαιρία για το προβάδισμα, όταν ο Ίσκο γύρισε την μπάλα από αριστερά, η εξ επαφής κεφαλιά του Χάμες πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουφόν και στην εξέλιξη της φάσης ο Μαρσέλο έκανε «σκαστό» σουτ που βρήκε την πάνω πλευρά του δοκαριού.

Η «βέκια σινιόρα» ξαναπήρε το προβάδισμα στο 57ο λεπτό με το πέναλτι του Τέβες, παράβαση στην οποία είχε υποπέσει ένα λεπτό νωρίτερα ο Καρβαχάλ επί του Αργεντινού επιθετικού, για να χάσει ευκαιρία για νέα ισοφάριση ο Ρονάλντο στο 64΄, όταν από πολύ κοντά δεν κατόρθωσε να κάνει την προβολή και να αποτύχει ο Γιορέντε στο 90΄ με κεφαλιά για το 3-1, σε φάουλ του Πίρλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις