Όλα… μηδέν στην Ξάνθη

Κυριακή, 03 Μαΐου 2015 21:18
UPD:21:20
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Χωρίς νικητή και γκολ τελείωσε η αναμέτρηση στα Πηγάδια ανάμεσα στη Ξάνθη και στον Αστέρα Τρίπολης (0-0).

Οι πολλές απουσίες που είχε ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι (τιμωρημένοι οι Μπαράλες, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Σανκαρέ) έδωσαν τη δυνατότητα στη Ξάνθη να κυριαρχήσει στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά.

Στο 9΄ ο Ράνος πέτυχε γκολ, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ κι έτσι το τέρμα δε μέτρησε. Όπως έδειξε το τηλεοπτικό ριπλέι, πάντως, η μπάλα έφτασε στην κατοχή του από τον Τριάδη που δεν ήταν εκτεθειμένος και φάνηκε να είναι στην ίδια ευθεία.

Η ομάδα του Λουτσέσκου έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί στο 32΄. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Αλόκο ανέτρεψε τον Μπέλιτς στην περιοχή και ο Παππάς υπέδειξε αμέσως το πέναλτι. Ο Κλέιτον, όμως, αστόχησε κι έτσι το ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Οι Αρκάδες που δεν είχαν απειλήσει καθόλου μέχρι το 35΄, στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου μέρους έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν.

Την πρώτη στο 37΄ με το Ρόλε να μη μπορεί να σκοράρει από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση και τη δεύτερη στο 45΄, όταν ο Πάρα πρόλαβε την έξοδο του Κυριακίδη και πλάσαρε, ωστόσο, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Έλληνα γκολκίπερ της Ξάνθης.

Στο 71΄ ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκοιάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρ΄ όλα αυτά, πάντως, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν κι έτσι οι Αρκάδες έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από μία δύσκολη έδρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις