Ισόπαλοι 1-1, Κέρκυρα και Παναθηναϊκός

Κυριακή, 03 Μαΐου 2015 21:16
UPD:21:19
INTIME SPORTS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ
A- A A+

Σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της 2ης θέσης και κατ΄επέκταση της πρώτης στα πλέι οφ έχασε ο Παναθηναϊκός, με το ισόπαλο 1-1 στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα.

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» που ήθελαν κι έτσι βρέθηκαν στην 3η θέση (πίσω από τον ΠΑΟΚ) κι ελπίζουν στο δώρο του Πανιωνίου στην τελευταία αγωνιστική.

Απίστευτη ευκαιρία για να προηγηθεί έχασε η Κέρκυρα στο 7΄ με τον Μαρκόφσκι, ο οποίος προ κενής εστίας απέτυχε να σκοράρει μετά την ασταθή απόκρουση του Στιλ!

Οι γηπεδούχοι, που ήταν πιο κινητικοί στο ξεκίνημα του ματς, πλησίασαν και πάλι κοντά στο γκολ στο 17΄ με τον Χαβίτο, ενώ ένα λεπτό μετά ο Καϊκούτ έπιασε το δυνατό σουτ από πλάγια, αλλά ο Στιλ δεν αιφνιδιάστηκε.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 22΄ με τον πιο δραστήριο παίκτη του μέχρι τότε, τον Νίκο Καρέλη. Ο νεαρός επιθετικός πήρε τη βαθιά μπαλιά από τον Ατζαγκούν και με δεξί σουτ στην περιοχή «έγραψε» το 1-0.

Το πρώτο μέρος δεν είχε άλλες φάσεις κι έτσι η Κέρκυρα μη έχοντας άλλες επιλογές βγήκε στην επίθεση στην επανάληψη για να ισοφαρίσει. Το κατάφερε αυτό η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στο 61΄ με το πέναλτι του Κόντου, που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Μπούρμπου.

Το ματς από κει και πέρα δεν είχε πολλές φάσεις, με την ομάδα του Αναστασίου να μη μπορεί να βρει διαδρόμους για να απειλήσει.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις