Η Εσπανιόλ καταδίκασε τη Γρανάδα

Παρασκευή, 01 Μαΐου 2015 00:53
UPD:00:58
EPA/MIGUEL ANGEL MOLINA

H Εσπανιόλ νίκησε μέσα στο «Λος Κάρμενες» τη Γρανάδα με 2-1 και ουσιαστικά την καταδίκασε σε υποβιβασμό.

A- A A+

Η Βαλένθια άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο «Βαγιέκας» απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μάλιστα με τον Εμπάρμπα στο 19΄ αλλά στο 63΄ αποβλήθηκε ο Μορθίγιο και οι «νυχτερίδες» βρήκαν ευκαιρία να πιέσουν και να ισοφαρίσουν με τον Παρέχο στο 66΄, πριν μείνουν επίσης με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ροντρίγκο στο 79΄.

Βαλένθια και Σεβίλη μοιράζονται την τέταρτη θέση έχοντας από 69 βαθμούς, ενώ η Ράγιο Βαγιεκάνο βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 42.

Στο άλλο αποψινό παιχνίδι η Εσπανιόλ νίκησε μέσα στο «Λος Κάρμενες» τη Γρανάδα με 2-1 και ουσιαστικά την καταδίκασε σε υποβιβασμό καθώς την άφησε στην προτελευταία θέση με 25 βαθμούς, έξι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα της Βαρκελώνης, που έφτασε στους 45 πόντους και είναι δέκατη στην κατάταξη, προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Σέρχιο Γκαρσία.

Ο Μάιντς ισοφάρισε στο 73΄ δίνοντας στους Ανδαλουσιανούς ελπίδες για ανατροπή, που έμειναν όμως φρούδες καθώς ο Μοντάνιες στο 84΄ «σκότωσε» την ομάδα του Άμπελ Ρεσίνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις