Βόλεϊ: Η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 13:14
UPD:13:20
ICONPRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Στην Κυψέλη μεταφέρεται απόψε (20:00) η σειρά των τελικών στην Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η έδρα των «πρασίνων» θα φιλοξενήσει τον τέταρτο αγώνα των «αιωνίων», που θα είναι και ο τελευταίος αν νικήσουν οι «ερυθρόλευκες» καθώς θα φτάσουν στις τρεις νίκες και φυσικά στον τίτλο, καθώς προηγούνται 2-1.

Τα πρώτα δύο παιχνίδια ήταν σαν να μην έγιναν για τις ηττημένες, αφού το 1-1 έγινε με πολύ εύκολο τρόπο για τις γηπεδούχες ομάδες. Στον τρίτο αγώνα όμως έγινε ντέρμπι με νικητή στα σημεία τον Ολυμπιακό, που επιδιώξει θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο break για να τελειώσει, ενώ σε διαφορετική περίπτωση τα πάντα θα κριθούν σε πέμπτο αγώνα, στο Ρέντη.

«Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε την αγωνιστικότητα που δείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια της σειράς των τελικών, έτσι ώστε να φέρουμε και πάλι τη σειρά στα ίσια και να διεκδικήσουμε τον τίτλο στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι» δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης.

Ο ομόλογός του στην πειραϊκή ομάδα, Γιάννης Νικολάκης, εμφανίστηκε βέβαιος πως «το σίγουρο είναι ότι πλέον η ομάδα δεν θα πάει όπως πήγε στο δεύτερο τελικό, αφού ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει. Είναι πολύ σημαντικό να τελειώσουμε στην Κυψέλη τη σειρά των τελικών, αλλά γι΄ αυτό θα χρειαστούμε πίστη, ψυχή και υπομονή».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις