Βόλεϊ: Προβάδισμα τίτλου για τις Γυναίκες του Ολυμπιακού

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 22:01
UPD:22:05
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Ολυμπιακός διατήρησε αλώβητη την έδρα του σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη στη σειρά των τελικών και παίρνοντας προβάδισμα με 2-1.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός έπαιξε απόψε με τη «φωτιά» αλλά δεν κάηκε, καθώς έστω και πολύ δύσκολα υπερασπίστηκε την έδρα του και νίκησε 3-2 τον Παναθηναϊκό, που πήγε στο κλειστό του Ρέντη για να κάνει το break και να παίξει την Τετάρτη στην Κυψέλη για τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκες» εμφάνισαν και απόψε αυτοκτονικές τάσεις, αφού μετά το εύκολο προβάδισμα (25-18) δεν «υπήρχαν» στο γήπεδο για τα επόμενα δύο σετ (19-25, 23-25), δίνοντας την ευκαιρία στις αθλήτριες του Γώργου Ρούση να προσπεράσουν με 2-1.

Οι φωνές του Γιάννη Νικολάκη αφύπνισαν τελικά τις γηπεδούχες, που ισοφάρισαν κερδίζοντας πανεύκολα (25-16) το τέταρτο σετ, για να κριθεί τελικά ο αγώνας και η νίκη στο τάι μπρέικ υπέρ τους.

Έτσι ο Ολυμπιακός διατήρησε αλώβητη την έδρα του σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη στη σειρά των τελικών και παίρνοντας προβάδισμα με 2-1, με την τέταρτη συνάντηση, που μπορεί να κρίνει τον τίτλο, να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 29 Απριλίου (19:00) στην Κυψέλη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις