Γκιρτζίκης: Κανένας δεν θέλει την Ελλάδα εκτός

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 18:10
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο.

A- A A+

Πεπεισμένος ότι κανένας δεν θέλει να δει την Ελλάδα να τίθεται στο περιθώριο της διεθνούς ποδοσφαιρικής σκηνής εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, μετά το τέλος της συνάντησης του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο.

Ο Ινφαντίνο εκπροσώπησε και τη FIFA στη σημερινή συνάντηση με τον υφυπουργό, στην οποία έγινε συζήτηση για το αθλητικό νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα. 

«Οι τοποθετήσεις του κ. Ινφαντίνο εκφράζουν και την ΕΠΟ. Ακούσαμε τον κύριο υπουργό να λέει ότι θα κάνει τροποποιήσεις. Θα τις ακούσουμε και θα τοποθετηθούμε. Το καλό είναι πως υπάρχει χρόνος» είπε ο κ. Γκιρτζίκης.

«Ένα είναι σίγουρο, πως όλοι υπηρετούμε το ποδόσφαιρο και κανείς δεν θέλει να αποκλειστεί η Ελλάδα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο κύριος Ινφαντίνο ήρθε εδώ για να δώσει λύση. Πρέπει όμως θα κατατεθούν όλα γραπτώς» πρόσθεσε.

«Ο κύριος υπουργός θα μας στείλει το κείμενο που θα περάσει προς ψήφιση και πάνω σε αυτό θα αποφασίσει η UEFA, όπως και για όλα τα άρθρα που αφορούν το αυτοδιοίκητο. Δεν είμαι σε θέση να σας πω ποιες είναι οι τροποποιήσεις. Πρέπει πρώτα να τις δούμε γραπτώς» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο κ. Γκιρτζίκης ρωτήθηκε επίσης για τη δικαστική απόφαση που απαγορεύει την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο στον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη. «Δεν παίρνουμε θέση, γιατί ασχολείται η δικαιοσύνη. Όταν έχουμε αποφάσεις, θα πάρουμε αποφάσεις» απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις