Σούπερ Λίγκα: Λαβωμένος ο Παναθηναϊκός απέναντι στον «κακό δαίμονά» του

Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 12:39
UPD:12:58
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Με έναν αγώνα ξεκινά σήμερα η 32η ημέρα του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λίγκα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Ξάνθη όπου και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς.

Οι «πράσινοι» θέλουν να τερματίσουν δεύτεροι στην κανονική περίοδο, θέση την οποία έχασαν την περασμένη εβδομάδα από τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει εύκολη αποστολή πάντως, απέναντι σε μια ομάδα που ταλαιπώρησε φέτος τον αθηναϊκό σύλλογο περισσότερο από κάθε άλλη.

Η Ξάνθη απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο με νίκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου τον είχε «φρενάρει» νικώντας με το ευρύ 4-2.

Επιπροσθέτως, η ακριτική ομάδα έχει επίσης ελπίδες για να μπει στα πλέι οφ και θα τις διεκδικήσει, παρότι προέρχεται από απρόσμενη εντός έδρας ήττα απέναντι στον Εργοτέλη (0-1).

Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στον Μπεργκ, που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες (λοίμωξη του αναπνευστικού), τον Μαυρία (τράβημα), τον Μέντες (ασθενής) και τους τιμωρημένους Μπούρμπο, Ταυλαρίδη.

Από την πλευρά του, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει επίσης σοβαρές απουσίες αφού δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Καπετάνο, Παπάζογλου και Μπέρτο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις