Γ. Αναστασίου: Ξέρουμε καλά την Ξάνθη

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 18:48
UPD:18:49
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου (φωτ. αρχείου) σχολίασε: «Η Λεωφόρος μας δίνει κίνητρο και ώθηση. Για τους παίκτες να παίζουν σε άδειο γήπεδο είναι πολύ άσχημο».

A- A A+

Με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA, ο Γιάννης Αναστασίου παραδέχθηκε ότι έχει κάνει λάθη, ενώ θεωρεί πως στο αυριανό εντός έδρας ματς ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο.

«Στο ματς του Σαββάτου έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και αυτό θέλουμε. Διάθεση υπάρχει από όλους μας», είπε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» κι αναφέρθηκε στην κριτική που του γίνεται: «Πάντα υπάρχει. Είναι λογική η κριτική. Δεν αποποιήθηκα την ευθύνη μου. Αναγνωρίζω τα λάθη μου και έχω το θάρρος να είμαι σκληρός με τον εαυτό μου».

Εν όψει του αυριανού αγώνα με την ομάδα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά του Κυπέλλου ανέφερε: «Μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα εφέτος η Ξάνθη. Δεν είναι το πως παίζει, αλλά περισσότερο το πως ήμασταν εμείς σε εκείνα τα παιχνίδια. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε. Ο τρόπος που παίζει δεν έχει αλλάξει και τους ξέρουμε καλά».

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει μπροστά στο κοινό του μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί στα εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιάννης Αναστασίου σχολίασε: «Η Λεωφόρος μας δίνει κίνητρο και ώθηση. Για τους παίκτες να παίζουν σε άδειο γήπεδο είναι πολύ άσχημο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις