Champions League: Πρόκριση στο 88΄ για Ρεάλ, 1-0 την Ατλέτικο

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 23:38
UPD:23/04/2015 00:11
REUTERS/Reuters / Sergio Perez
A- A A+

Στην Ευρώπη είναι αλλιώς... Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τις απουσίες και τον... κακό δαίμονά της στην Ισπανία, την Ατλέτικο, και θα βρεθεί και φέτος στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης που κατέχει από πέρυσι.

Με γκολ του Τσιτσαρίτο στο 88ο λεπτό η «βασίλισσα» έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση των «ροχιμπλάνκος» με 1-0 και σε συνδυασμό με το 0-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» άφησαν εκτός συνέχειας την περυσινή φιναλίστ, που πάντως πήρε ό,τι άξιζε καθώς δεν έπαιξε για να βρει το γκολ της πρόκρισης αλλά αμύνθηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Η Ατλέτικο κατέβηκε για να στήσει «τείχος» μπροστά από την εστία του Όμπλακ και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε, αλλά η αποβολή του Αρντά Τουράν στο 76ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη διαφοροποίησε την κατάσταση.

Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν πίσω, αλλά στην πρώτη φάση που συνδυάστηκαν σωστά οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάμες Ροντρίγκες ήρθε το (μοναδικό) γκολ, όταν ο Πορτογάλος σταρ έβγαλε την ασίστ στον Μεξικανό επιθετικό, που βρήκε χώρο λόγω της απουσίας του Μπενζεμά, κι εκείνος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον «ήρωα» του αγώνα Όμπλακ για το τελικό 1-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις