Σούπερ Λίγκα: MVP της 31ης αγωνιστικής ο Μπεν

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 13:28
UPD:13:47
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES

Ο Μοχάμεντ Μπεν πέτυχε δύο τέρματα στον πολύτιμο για την παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

A- A A+

Ο Μοχάμεντ Μπεν αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) της 31ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα και κατάκτησε το σχετικό βραβείο στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η διοργανώτρια αρχή, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.

Ο Γάλλος επιθετικός της Βέροιας, σκόρερ δύο τερμάτων στην πολύτιμη για την παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 4-0,  συγκέντρωσε το 68,17% των ψήφων, αφήνοντας δεύτερο τον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ του Ολυμπιακού (19,79%) και τρίτο τον Κάσπαρς Γκορκς του Εργοτέλη (12,04%).

Αναφορικά με το καλύτερο γκολ (Best Goal) της ίδιας αγωνιστικής, το βραβείο θα απονεμηθεί στον Έργκις Κάτσε (ΠΑΟΚ) για το εξαιρετικό τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο σημείωσε στην Κέρκυρα εναντίον της γηπεδούχου ομάδας και ήταν το μοναδικό στην αναμέτρηση.

Ο Κάτσε έλαβε το 53,52% των προτιμήσεων, αφήνοντας πίσω του τον Πίτου Γκαρσία του Ατρόμητου (32,17%) και τον Χρήστο Τζάνη του Πανθρακικού (14,31%).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις