Χαμένη ευκαιρία για Ρόμα

Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 18:23
UPD:18:42
REUTERS/TONY GENTILE

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ρόμα - Αταλάντα.

A- A A+

Ημέρα ισοπαλιών η σημερινή στο καμπιονάτο, αφού από τις πέντε αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής που έχουν διεξαχθεί ως τώρα, οι τέσσερις ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.

Η αρχή έγινε νωρίς το μεσημέρι στο «Μαπέι», όπου Σασουόλο και Τορίνο έμειναν στο 1-1. Με το ίδιο σκορ έληξε και συνάντηση στο «Ολίμπικο» ανάμεσα στη Ρόμα και την Αταλάντα, με τους «τζαλορόσι» να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να μείνουν μόνοι στη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά, που ισοβαθμεί στους 58 βαθμούς με τη Λάτσιο και με βασικούς τους Τοροσίδη, Χολέμπας, προηγήθηκε με πέναλτι του Τότι μόλις στο 3ο λεπτό, για να ισοφαριστεί κατά τον ίδιο τρόπο από τον Ντένις στο 23΄.

Επίσης με 1-1 έληξε η συνάντηση στο «Μπεντεγκόντι» της Βερόνα ανάμεσα στην Κιέβο και την Ουντινέζε (39΄ Πελισιέρ - 72΄ αυτ. Σέζαρ), με τον Φετφατζίδη να μένει στον πάγκο για τους γηπεδούχους και τους Καρνέζη, Κονέ βασικούς για τους «φριουλάνι» του Αντρέα Στραματσόνι.

Η καταδικασμένη Πάρμα πήρε βαθμό στο «Κάρλο Καστελάνι» από τη γηπεδούχο Έμπολι, από την οποία απέσπασε ισοπαλία 2-2 (32΄ Μακαρόνε, 45΄+ Τονέλι - 19΄ Λόντι, 73΄ Μπελφοντίλ), ενώ η μοναδική ομάδα που έφτασε στο τρίποντο ήταν η Παλέρμο.

Οι Σικελοί νίκησαν στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα» την Τζένοα με 2-1 χάρις στα γκολ του Κότσεφ (9΄, 30΄), ενώ οι «ροσομπλού» μείωσαν με τον Φαλκέ στο 52΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις