Σούπερ Λίγκα: «Διπλό» με 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα (0-1)

Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 21:21
UPD:21:55
Icon/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Αν κι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 65΄ (αποβλήθηκε ο Ρατς) ο ΠΑΟΚ πήρε τεράστια νίκη στην Κέρκυρα με 1-0 και προσωρινά πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.

Το πρόσωπο του αγώνα στο νησί των Φαιάκων ήταν το ίδιο με το ματς του πρώτου γύρου στην Τούμπα. Τότε ο Κάτσε με σουτ είχε πετύχει το νικητήριο γκολ του «δικεφάλου» του Βορρά (2-1), γεγονός που επαναλήφθηκε και σήμερα το βράδυ.

Με το γκολ του Αλβανού μέσου στο 83΄ μετά από καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 και προσωρινά πέρασε τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας (οι «πράσινοι» παίζουν αύριο στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό).

Σε μεγάλη βραδιά ήταν και ο Ιτάνζ. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις στο δεύτερο μέρος κι ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0, κρατώντας «όρθια» την ομάδα του. Το ίδιο έκανε και στο πρώτο μέρος στην κεφαλιά του Μαρκόφσκι στο 22΄, όταν με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Κορυφαία στιγμή των «ασπρόμαυρων» στο παιχνίδι ήταν η φάση του 34ου λεπτού, όταν ο Περέιρα βρήκε απέναντι στον Κουτζαβασίλή, αλλά το τελείωμά του ήταν απογοητευτικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις