Σούπερ Λίγκα: Σε Κέρκυρα και Ξάνθη το ενδιαφέρον

Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 12:24
UPD:19:14
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Nikos Simeakis
A- A A+

Παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον είναι τα σημερινά της 31ης αγωνιστικής, καθώς αφορούν ομάδες που διεκδικούν πλασάρισμα σε θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήρια, αλλά και συλλόγους που θέλουν να σιγουρέψουν την παρουσία τους στην κατηγορία. 

Η πρώτη σέντρα θα γίνει στις 15:00 στο Αγρίνιο, με τξον Παναιτωλικό να υποδέχεται την Καλλονή, που επιζητεί μία νίκη με την οποία θα διασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Από την πλευρά τους, πάντως, οι Αγρινιώτες δεν είναι αδιάφοροι, καθώς έχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για την πέμπτη θέση, αλλά με την εικόνα που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα δεν φαίνονται ικανοί να τα καταφέρουν.

Στις 17:15 η Ξάνθη θα υποδεχθεί στην έδρα της (Πηγάδια) τον Εργοτέλη και είναι μεγάλο φαβορί για το τρίποντο που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην πεντάδα, απέναντι σε μια ομάδα που μόνο μαθηματικές πιθανότητες συγκεντρώνει πια για να παίζει και του χρόνου στη Λίγκα.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τη συνάντηση της Κέρκυρας (19:30), στην οποία οι «Φαίακες» θα φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ, που έχει να νικήσει μακριά από τη Μακεδονία από τα μέσα Ιανουαρίου.

Η Κέρκυρα παίζει καλά εδώ και αρκετό καιρό και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για τον «Δικέφαλο», που χρειάζεται τους βαθμούς για να παραμείνει κοντά στον Παναθηναϊκό, που θα παίξει αύριο στην Κομητηνή με τον Πανθρακικό. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις