Παναθηναϊκός κατά Μποροβήλου και συστάσεις για προσοχή σε Κοντονή

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 20:52
UPD:21:00
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS

Επίθεση στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο αλλά και συστάσεις για μεγαλύτερη προσοχή στους χειρισμούς του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, προκειμένου να μην υπάρξει αποκλεισμός ελληνικών συλλόγων από τις διεθνείς από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

A- A A+

Επίθεση στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο αλλά και συστάσεις για μεγαλύτερη προσοχή στους χειρισμούς του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, προκειμένου να μην υπάρξει αποκλεισμός ελληνικών συλλόγων από τις διεθνείς από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» αναφέρουν ότι «για λόγους αρχής, ευθιξίας, αλλά και για τον ελάχιστο σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο, ο κ. Μποροβήλος οφείλει να παραιτηθεί, καθώς αιμορραγεί η ηθική του ακεραιότητα και δεν μπορεί να ηγηθεί της διοργάνωσης ενός έντιμου πρωταθλήματος».

«Ως κατηγορούμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων μπορεί να φέρει το τεκμήριο της αθωότητας, όμως η αλαζονική επιμονή του να ‘’δεθεί’’ στην καρέκλα του προέδρου δεν δείχνει υψηλά στάνταρ αυτοσεβασμού» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ως προς τις θέσεις που διατύπωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου επισημαίνεται πως «είναι υποχρέωση της Πολιτείας, αλλά και των αρμοδίων αρχών UEFA και FIFA να επιδιώξουν την από κοινού συνεργασία για την αντιμετώπιση των καίριων ζητημάτων με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Ο ενδεχόμενος αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα μοιάζει με ‘’ξερίζωμα’’ της ιστορίας μας και θα είναι ευθύνη της Κυβέρνησης».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Οι αφορισμοί, οι αποκλεισμοί, τα οριζόντια μέτρα που δεν κατανέμουν δίκαια τις ευθύνες και άρα δεν ‘’χτυπούν’’ αποτελεσματικά τον πυρήνα του προβλήματος, θα πλήξουν ανεπανόρθωτα και τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού αθλητισμού, θα στερήσουν το αίσθημα της δικαιοσύνης από τους φιλάθλους και θα βυθίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε νέο κύκλο εσωστρέφειας και αυθαιρεσίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις