Opel ADAM ROCKS S: Αποκάλυψη στο AutoRAI του Άμστερνταμ

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 13:36
UPD:13:36

«Η υπηρεσία Opel OnStar θα μετατρέψει το αυτοκίνητό σας σε ένα ισχυρό, κινητό WiFi hotspot. Και όχι μόνο: Η Opel OnStar είναι κάτι παραπάνω από ψυχαγωγία. Είναι πάντα εκεί σε περίπτωση ανάγκης και μπορεί να σώσει ζωές», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων &  Aftersales της Opel Peter Christian  Küspert.

A- A A+

Η παράσταση αρχίζει για το Opel ADAM ROCKS S στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Άμστερνταμ (AutoRAI, ημέρες για το κοινό 17 – 26 Απριλίου): το σπορ mini-crossover της Opel έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του, την πρώτη ημέρα της έκθεσης. Η Opel παρουσίασε επίσης πολλές ακόμα εθνικές πρεμιέρες, όπου ξεχώρισαν η υπηρεσία Opel OnStar και τα νέα μοντέλα KARL και Opel Corsa OPC. «Όλα αυτά τα νέα και καινοτόμα προϊόντα επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά την πολιτική της Opel να προσφέρει πρωτοποριακές τεχνολογίες και ελκυστικά μοντέλα σε προσιτές τιμές,» δήλωσε ο Peter Christian Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales του Opel Group,κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. «Θέλουμε να ενισχύσουμε την Opel σαν μία συναισθηματική και προσιτή Γερμανική μάρκα – το ADAM ROCKS S είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός συναισθηματικού αυτοκινήτου που ενσαρκώνει προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες και τη Γερμανική μηχανολογική ποιότητα.»

Με μήκος 3.75 m, αρρενωπή εμφάνιση και κινητήρα 150 ίππων ECOTEC, το νέο ADAM ROCKS Sαπευθύνεται σε πελάτες που θέλουν να συνδυάσουν σπορ οδήγηση και περιπέτεια με μία σικ off-road εμφάνιση. Ο κινητήρας αποδίδει 220 Nm και συνδυάζεται με 6άρι κιβώτιο κοντής κλιμάκωσης. Το mini-crossover έχει επιτάχυνση 0 - 100 χλμ/ώρα σε 8,5 δευτερόλεπτα, ενώ χρειάζεται μόλις 7,9 δευτ. για να επιταχύνει από  80 σε 120 χλμ/ω. Η τελική ταχύτητα είναι 210 χλμ/ω. Η οδηγική απόλαυση είναι εξασφαλισμένη με ένα χαμηλωμένο κατά 15 χλστ σπορ πλαίσιο υψηλών επιδόσεων, το άμεσο, σπορ σύστημα διεύθυνσης και το ισχυρό σύστημα πέδησης με ESP που μπορεί να απενεργοποιηθεί. Παρά τις επιδόσεις του, το σπορ, νέο μικρό αυτοκίνητο της Opel καταναλώνει μόλις 5,9 λτ / 100 χλμ με εκπομπές CO2 139 γμ/χλμ στο μικτό κύκλο.

Με μήκος 3.75 m, αρρενωπή εμφάνιση και κινητήρα 150 ίππων ECOTEC, το νέο ADAM ROCKS S απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν να συνδυάσουν σπορ οδήγηση και περιπέτεια με μία σικ off-road εμφάνιση.

Ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων &  Aftersales της Opel λανσάρισε επίσης την υπηρεσία υποστήριξης Opel OnStar στο Ολλανδικό κοινό. «Η υπηρεσία Opel OnStar θα μετατρέψει το αυτοκίνητό σας σε ένα ισχυρό, κινητό WiFi hotspot. Και όχι μόνο: Η Opel OnStar είναι κάτι παραπάνω από ψυχαγωγία. Είναι πάντα εκεί σε περίπτωση ανάγκης και μπορεί να σώσει ζωές» δήλωσε ο Küspert. Με το λανσάρισμά της στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον Αύγουστο, η Opel κάνει το επόμενο βήμα στη συνδεσιμότητα οχημάτων και ενισχύει την πρωτοκαθεδρία της σε επαναστατικές τεχνολογικές λύσεις.

Αυτά είναι βήματα που χαίρουν υψηλής εκτίμησης από τους πελάτες. Peter Christian Küspert: «Είμαστε τώρα η τέταρτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία επιβατικών και ελαφρών επιβατικών οχημάτων (LCV) στην Ολλανδία. Καταφέραμε να αυξήσουμε το μερίδιό μας εδώ, στην κατηγορία επιβατικών οχημάτων στο 5,77% και στην κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων  στο 7,6%. Οι αριθμοί αυτοί αντιστοιχούν στην καλή εικόνα της Opel σε όλη την Ευρώπη την περσινή χρονιά και το πρώτο τρίμηνο του 2015.»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή