Η αντίδραση των συλλόγων στις προθέσεις Κοντονή

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 20:25
UPD:20:26
INTIME NEWS/INTIMEnews

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

A- A A+

Η ΕΠΟ μπορεί να μην πήρε θέση για τις σημερινές δηλώσεις και την πρόθεση του Σταύρου Κοντονή να καταργήσει το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο μέσω του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τους συλλόγους που θα θιγούν σε αυτή την περίπτωση, καθώς είναι πολύ πιθανό να μείνουν εκτός των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Έτσι, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης τοποθετήθηκαν μέσω κύκλων τους, ενώ ο Ατρόμητος εκφράστηκε μέσω δήλωσης του πρόεδρου του, Γιώργου Σπανού. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμούν ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν είναι αρμόδιος για να πάρει απόφαση για πιθανό αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Στον «Δικέφαλο» θεωρούν ότι μια ρήξη δεν θα ήταν ιδανική κατάσταση, αλλά πως η UEFA θα πρέπει να κατανοήσει το πραγματικό μέγεθος της διάβρωσης που έχει υποστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τάσσονται υπέρ της προσπάθειας της Πολιτείας για εξυγίανση του χώρου, ενώ στον Αστέρα Τρίπολης αναφέρουν ότι είναι δεδομένο ότι θα στηρίξουμε ό,τι πρέπει να γίνει για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο, και όποιος αντέξει.

Αντίθετος στις προθέσεις Κοντονή είναι ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος ανέφερε ότι «δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα υπάρξει υφυπουργός ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του σε χαρτί που θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των ομάδων μας από την Ευρώπη και πάνω απ' όλα της Εθνικής μας ομάδας από τις ξένες διοργανώσεις. Στο τέλος θα βρεθεί ένα κοινό έδαφος και όλα θα πάνε καλά». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις