Ευρωλίγκα: Για το θαύμα ο Παναθηναϊκός με ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 12:35
UPD:12:41
INTIME SPORTS
A- A A+

Στο πρώτο παιχνίδι έχασε χωρίς ουσιαστικά να αγωνιστεί, απόψε όμως ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να μείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, στη Μόσχα (20:00).

«Αρκούδα» εναντίων «πρασίνων» πράξη δεύτερη λοιπόν, αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη για την αθηναϊκή ομάδα, καθώς η βαριά ήττα της Τρίτης κατέστρεψε την ψυχολογία των παικτών του Ιβάνοβιτς και δημιούργησε την αίσθηση μιας διαφοράς δυναμικότητας που δεν γεφυρώνεται σε δύο ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η αξία του Παναθηναϊκού σαφώς και δεν απεικονίζεται στην ατυχή εμφάνισή του, με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να δηλώνουν σίγουροι ότι τόσο κακή εμφάνιση δεν είναι δυνατόν να ξανακάνουν και πως θα δώσουν το άπαν των δυνάμεών τους για να χτυπήσουν στα ίσα τους Μοσχοβίτες.

Αγωνιστικά, ο Σλότερ δεν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας καθώς επέστρεψε στην Αθήνα για να συνεχίσει θεραπεία, μήπως προλάβει τον τρίτο αγώνα της σειράς, την προσεχή Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, ενώ η ΤΣΣΚΑ θα στερηθεί τον τραυματία Φριτζόν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις