«Σφράγισε» τον 42ο τίτλο ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Πανθρακικό

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 20:53
UPD:21:21
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα στην Κομοτηνή τον αήττητο ως απόψε στην έδρα του Πανθρακικό με 3-1, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής και «αγκάλιασε» το 42ο πρωτάθλημα, το οποίο θα επικυρώσει και τυπικά την Κυριακή αν επιβληθεί στο «Γ.Καραϊσκάκης» του Λεβαδειακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλαν από νωρίς το ρυθμό τους θέλοντας να τελειώνουν το παιχνίδι όσο το δυνατόν νωρίτερα και τα κατάφεραν, καθώς στο 10ό λεπτό το σκορ είχε γίνει 0-2!

Στο 9΄ λοιπόν ήταν ο Μπενίτες που κινήθηκε στην αντίπαλη περιοχή και τελείωσε τη φάση με πλασέ στην αριστερή γωνία του Αθανασιάδη, από πάσα του Ντομίνγκες.

Ένα λεπτό αργότερα ήταν ο Χάρα που διπλασίασε για την ομάδα του με συρτό αριστερό σουτ εκτός περιοχής, καθώς η άμυνα τωων γηπεδούχων δεν κατόρθωσε να απομακρύνει αρκετά μακριά την μπάλα.

Στο 13΄ όμως ο Πανθρακικός μείωσε και ανέκτησε τις ελπίδες του, όταν η φοβερή ατομική προσπάθεια του Μπαϊκαρά τον έφερε να πλασάρει τον Ρομπέρτο.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» που συνέχισαν να ελέγχουν απόλυτα τον αγώνα έφτασαν στο 3-1 με την κεφαλιά του Μιλιβόγιεβιτς στο κόρνερ του Τσόρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι άξιες αναφοράς φάσεις ήταν η απόκρουση του Αθανασιάδη στο σουτ του Μπενίτες στο 46΄ και η επέμβαση του Ρομπέρτο στο τετ α τετ με τον Κάσες στο 48΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις