Σούπερ Λίγκα: Νίκη στην Κομοτηνή για να «σφραγίσει» το 42ο θέλει ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 13:03
UPD:13:06
INTIME SPORTS

Η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή.

A- A A+

Η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα πέφτει... απόψε, με τη διεξαγωγή της εξ αναβολής συνάντησης ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή (19:00).

Πρόκειται για την αναμέτρηση που δεν είχε τελεστεί στις 8 Μαρτίου λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνο το διήμερο στην πόλη της Θράκης.

Μετά την ήττα στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα η κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος πήρε... παράταση για την πειραϊκή ομάδα, που θα επιζητήσει απόψε στη Θράκη τη νίκη για να αυξήσει τη διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στο +11 και την Κυριακή, ενώπιον των οπαδών της στο «Γ. Καραϊσκάκης» να κλείσει και τυπικά την υπόθεση του πρωταθλήματος.

Για να φτάσει όμως στους τρεις βαθμούς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αφήσει στα αποδυτήρια το... μπλαζέ και αλαζονικό στιλ, αφού η ακριτική ομάδα χρειάζεται βαθμούς και δεν θα μπει στο γήπεδο με την αίσθηση της a priori χαμένης.

Την αποστολή του Πανθρακικού αποτελούν οι, Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Χρήστου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Μεχία, Βιγιαφάνε, Μπάλντα, Ηλιάδης, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τζάνης, Ιγκόρ, Χασομέρης, Τσουμάνης, Παπαγεωργίου και Ρομέου.

Αντίστοιχα, οι «εκλεκτοί» του Βίτορ Περέιρα στον Ολυμπιακό είναι οι: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Χάρα, Ντομίνγκες, Μπενίτες, Μέγιερι, Αυλωνίτης, Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Φουστέρ, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Διαμαντάκος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις