Στον Ατρόμητο έως το 2017 ο Ούμπιδες

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 15:56
UPD:15:58
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Χαβιέρ Ούμπιδες έως το 2017, καθώς οι δύο πλευρές ήταν απόλυτα ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έγινε κάτοικος δυτικών προαστίων το 2013. Έκτοτε μέτρησε -συνολικά- 75 συμμετοχές με την «κυανόλευκη» φανέλα, σκοράροντας 15 γκολ και μοιράζοντας 17 ασίστ.

Το συμβόλαιό του έληγε φέτος το καλοκαίρι και οι «σειρήνες» είχαν αρχίσει να ηχούν, όμως ο Ατρόμητος κινήθηκε γρήγορα και κατέληξε σε συμφωνία με τον 33χρονο Ούμπιδες.

«Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση από τον (τεχνικό διευθυντή) κ. Αγγελόπουλο. Εγώ και η οικογένειά μου νιώθουμε υπέροχα στον Ατρόμητο και θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί για να κάνουμε την ομάδα μας ακόμη πιο μεγάλη» δήλωσε ο Ούμπιδες στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν προτάσεις και από άλλες ομάδες, όμως εγώ ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τον Ατρόμητο γιατί έχω όσα θέλει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν μπορώ όμως να ξεχάσω και τον σεβασμό που δείχνει πρώτα στον άνθρωπο και μετά στον ποδοσφαιριστή κι αυτό το διαπίστωσα στην προσωπική μου υπόθεση τον περασμένο Δεκέμβριο, με την απώλεια της αδελφής μου» πρόσθεσε.

«Αυτό που προέχει τώρα είναι να μπει η ομάδα στην πρώτη πεντάδα και να παίξουμε του χρόνου πάλι στην Ευρώπη. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί έχουμε μέλλον και μακάρι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να κατακτήσουμε κι έναν τίτλο, είναι κάτι που αξίζουμε αλλά και μπορούμε να πετύχουμε» συμπλήρωσε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις