Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Κασάμι και Σαντάνα

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 13:33
UPD:13:37
INTIME SPORTS

Ο Κασάμι μένει εκτός αποστολής για δεύτερο σερί ματς.

A- A A+

Χωρίς τους Κασάμι και Σαντάνα θα αντιμετωπίσει αύριιο ο Ολυμπιακός τον Πανθρακικό, στην εξ αναβολής αναμέτρηση (27η αγωνιστική) του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Βίτορ Περέιρα, απέκλεισε τον Ελβετό μέσο και τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό για την αυριανή αναμέτρηση στην Κομοτηνή, με τον Κασάμι να μένει εκτός αποστολής για δεύτερο σερί ματς, μιας και δε συμπεριλήφθηκε ούτε στην 18άδα του αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη Μεγάλη Τετάρτη.

Εκτός έμεινε και ο Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο δυναμικό του Ολυμπιακού μετά τη λήξη της περιόδου (αγωνίζεται δανεικός από τη Σάλκε), ενώ δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή, ο ανέτοιμος Τζίμι Ντουρμάζ, ο Γιάννης Μανιάτης που ούτως ή άλλως υπολογίζεται από τη νέα σεζόν, αλλά και οι Κώστας Μήτρογλου, Ομάρ Ελαμπντελαουί που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα. Επίσης εκτός ομάδας παραμένει ο Ιμπραΐμ Αφελάι, που είναι εδώ και δύο εβδομάδες με άδεια στην Ολλανδία.

Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Διαμαντάκος, Σαλίνο, Μπενίτες, Μαζουακού, Γιαννούλης, Ντοσεβί, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Σιόβας, Φουστέρ και Χάρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις