Ευρωλίγκα: Φινάλε με Νίζνι για Ολυμπιακό

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015 10:00
UPD:15:38
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Η φάση των «16» της Ευρωλίγκας ολοκληρώνεται απόψε με τη διεξαγωγή των τριών τελευταίων αναμετρήσεων της 14ης αγωνιστικής στο Top-16, που θα κρίνουν την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο και κατ΄ επέκταση τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν στο ΣΕΦ (18:00) την αδιάφορη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει την τρίτη θέση στον 6ο όμιλο και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, που θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Αυτός θα είναι μάλλον η Μπαρτσελόνα, που ισοβαθμεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά υστερεί της «βασίλισσας» στη διαφορά των πόντων στους μεταξύ τους αγώνες.

Οι Μαδριλένιοι παίζουν στην έδρα τους με τη Ζαλγκίρις Κάουνας και οι Καταλανοί στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι. Θεωρητικά δύο εύκολες νίκες για τους «αιώνιους» της Ισπανίας, εκτός κι αν στο «Παλάθιος ντε λος Ντεπόρτες» η Ρεάλ χάσει, οπότε με νίκη της «Μπάρτσα» θα τερματίσει δεύτερη και θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στη συμμετοχή του Οθέλο Χάντερ, καθώς ο Αμερικανός σέντερ υπέστη κάκωση δεξιού ισχίου και έχασε την ευκαιρία να γίνει ο μοναδικός παίκτης των «ερυθρόλευκων» που θα είχε συμμετάσχει και στους 24 αγώνες της ομάδας του στη φετινή διοργάνωση. Στην αποστολή επέστρεψε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενώ εκτός θα είναι και πάλι ο Βασίλης Σπανούλης

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις