Κύπελλο Ελλάδας: «Αυλαία» με πρώτο ημιτελικό στη Ριζούπολη

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 00:37
UPD:00:38
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Με τον αγώνα, Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός (19:00), ανοίγει σήμερα η «αυλαία» των πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το απόλυτο φαβορί στο πρώτο ζευγάρι της τετράδας απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία» που αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το «βαρύ» 1-3 στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει πάση θυσία να «διασκεδάσει» κάπως τις εντυπώσεις βάζοντας από σήμερα κιόλας τις βάσεις για την πρόκρισή του στον τελικό.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Βίτορ Περέιρα, καθώς και ο Δημήτρης Διαμαντάκος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση στη Ριζούπολη. Μοναδικός απών θα είναι ο Κασάμι.

Αντίθετα με τους «ερυθρόλευκους», ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Μπορεί ο έμπειρος τεχνικός να πήρε στην αποστολή τους Τζιώρα, Γκόλια, Κύργια, Λαγό που απουσίαζαν λόγω τιμωρίας από το ματς με την Ερμιονίδα, ωστόσο άφησε εκτός τους τραυματίες Πίτκα, Φαρινόλα και τον τιμωρημένο Βάντερσον.

Με χθεσινή απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, απαγορεύτηκε για λόγους ασφαλείας η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη, αλλά και η διάθεση εισιτηρίων προς αυτούς που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν μεμονωμένα τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις