«Σώθηκε» ο Πανιώνιος, 3-0 τον Παναιτωλικό

Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 16:51
UPD:16:53
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη που ήθελε απέναντι στον Παναιτωλικό, του οποίου επικράτησε με το θριαμβευτικό 3-0 στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα και μπορεί πλέον να ατενίζει αισιόδοξα το μέλλον του στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν στους 38 βαθμούς τους οποίους θα κάνουν 41 την επόμενη αγωνιστική καθώς το πρόγραμμα τους ήθελε αντιμέτωπους του αποχωρήσαντα ΟΦΗ.

Από την άλλη πλευρά το «όνειρο» της εισόδου στα πλέι οφ και της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου σβήνει για την ομάδα του Αγρινίου, καθώς έμεινε καθηλωμένη στους 43 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην πρώτη περίπου μισή ώρα του αγώνα και στο 27΄ είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία, όταν σε καλά δομημένη αντεπίθεσή τους ο Βιγιαφάνες σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το τέρμα του Παπαδόπουλου.

Στο επόμενο λεπτό ο εξ Ηπείρου ορμώμενος διαιτητής Μήτσιος έδειξε «παίζετε» σε καθαρή ανατροπή του Μπουμάλ από τον Ράφαελ, για να έχουν δοκάρι οι φιλοξενούμενοι στο 40΄ όταν στη σέντρα-σουτ του Μαρτίνες η παρεμβολή του Οικονόμου παραλίγο να στοιχίσει ένα αυτογκόλ.

Τελικά το 1-0 έγινε με νέο διαιτητικό λάθος και συγκεκριμένα του βοηθού: στο 47ο λεπτό ο Κολοβός έφυγε πίσω από την άμυνα του Παναιτωλικού κι ενώ ήταν σε οφθαλμοφανή θέση οφ σάιντ (τουλάχιστον ένα μέτρο), προχώρησε και πλάσαρε πέφτοντας για το 1-0.

Ο Κολοβός ήταν από εκείνη τη φάση ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού στο 71΄ ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ με «τακουνάκι» στον Γιάννου για το 2-0, ενώ έβαλε και το «κερασάκι στην τούρτα» σκοράροντας το τελικό 3-0 στο 84΄.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις