«Επτάψυχος» Αστέρας, 2-2 στη Λεωφόρο με Παναθηναϊκό

Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 21:24
UPD:21:48
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Το μέταλλο και την αγωνιστική φιλοσοφία του «άπλωσε» και απόψε ο Αστέρας Τρίπολης, αυτή τη φορά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 όχι μόνο δεν αποδέχθηκε τη μοίρα του αλλά με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε και απείλησε τους «πράσινους» ακόμη και με ήττα, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι φάνηκε ότι θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα καθώς στο «λυκόφως» του πρώτου ημιχρόνου έφτασαν στο 2-0, κι ας έπαιζαν στην άδεια λόγω τιμωρίας έδρα τους. Ο Μπεργκ ήταν ξανά ο ηγέτης του Παναθηναϊκού σκοράροντας δύο γκολ, στο 6΄ και το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το κακό για την ομάδα του είναι πως δεν μπορεί να τον υποστηρίξει με παίκτες ανάλογης ποιότητας.

Οι Αρκάδες απείλησαν μόλις στο 3΄ με την προβολή του Μπαράλες, που ανάγκασε τον Στιλ σε πολύ δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ. Στο 5΄ ο Κλωναρίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν νικήθηκε από τον Θεοδωρόπουλο από πολύ κοντά, αλλά στο επόμενο λεπτό οι «πράσινοι» προηγήθηκαν.

Μετά την ωραία κυκλοφορία της μπάλας ανάμεσα σε Χουχούμη και Πράνιτς ο Κροάτης γύρισε την περιοχή, όπου ο Κλωναρίδης έδωσε στον Σουηδό διεθνή επιθετικό κι εκείνος αφού πέρασε τον Παντελιάδη σαν να μην υπήρχε, πλάσαρε για το 1-0. 

Στο 17΄ ο Γιαννιώτας βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή αλλά ο Στιλ επενέβη, για έναν Αστέρα που είχε 62% κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και 9 τελικές, αλλά στο ημίχρονο βρέθηκε πίσω με 0-2 καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπεργκ, από μπαλιά του Ζέκα, πλάσαρε κάνοντας δύο τα τέρματά του.

Στην επανάληψη, όμως, μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή ήταν ο Αστέρας. Στο 47΄ ο Ιγκλέσιας αστόχησε από εξαιρετική θέση, τρία λεπτά μετά ο Γιαννιώτας παραλίγο να σημειώσει ένα έξοχο γκολ, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι μετά το μονοκόμματο βολέ του, ενώ στο 57΄ το σουτ του Μάσα έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τελικά οι Αρκάδες πήραν ό,τι δικαιούνταν μέσα σε τέσσερα λεπτά. Στο 68΄ ο Μπαράλες κατανίκησε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Παναθηναϊκού στον αέρα και με πολύ δύσκολη κεφαλιά μείωσε, ενώ στο 72΄ κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τον Σίλντενφελντ και με ωραία εκτέλεση ισοφάρισε σε 2-2 με το 16ο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα, του οποίου είναι πρώτος σκόρερ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις