Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι σε Λεωφόρο και Περιβόλια

Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 10:00
UPD:13:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΑ
A- A A+

Με τις αναμετρήσεις της 30ής αγωνιστικής, συνεχίζεται αυτό το τριήμερο η Σούπερ Λίγκα, στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθούν σήμερα δύο συναντήσεις.

Δύο παιχνίδια - ντέρμπι, το ένα για την πρώτη τετράδα και το άλλο γιατί από το αποτέλεσμά του κρίνεται εν πολλοίς το μέλλον μιας ομάδας στην κατηγορία.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 15:00 στα Περιβόλια των Χανίων, όπου ο Πλατανιάς υποδέχεται τη Βέροια. Η ομάδα της Κρήτης χρειάζεται μόνο νίκη, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της αν θέλει να σωθεί.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μπορεί να θεωρηθεί ότι «σώθηκε» αν νικήσει, αφού από τους υπολειπόεμνους τέσσερις αγώνες της έχει σίγουρα έξι βαθμούς και θα φτάσει στους 40, καθώς οι δύο αντίπαλοι είναι Νίκη Βόλου και ΟΦΗ που έχουν αποχωρήσει, ενώ θα παίξει και τους άλλους δύο εντός έδρας.

Στις 19:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας του δεύτερου στη βαθμολογία Παναθηναϊκού με τον τέταρτο Αστέρα Τρίπολης στην άδεια, λόγω τιμωρίας, έδρα των «πράσινων», στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πρόκειται αναμφίβολα για το ντέρμπι της αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται τη νίκη για να μη μειωθεί κι άλλο η διαφορά από τις ομάδες που τους ακολουθούν και τους Αρκάδες να έχουν τον ίδιο στόχο, αφού αν επικρατήσουν θα έχουν μειώσει τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό στο -4, ενώ με ήττα του ΠΑΟΚ από την Ξάνθη θα φτάσουν στην τρίτη θέση τον «Δικέφαλο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις