«Με κρασί και Ελληνικά», παρουσίαση του βιβλίου της Νίκης Μηταρέα

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 09:30
UPD:20:33

H συγγραφέας Νίκη Μηταρέα.

A- A A+

Οι εκδόσεις Πατάκη προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του βιβλίου της Νίκης Μηταρέα «Με κρασί και ελληνικά», σήμερα, Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια (αίθουσα Golden AB).

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Γιώργος Σκούρας (οινοποιός), Στέλλιος Μπουτάρης (οινοποιός), Κωνσταντίνος Λαζαράκης (Master of Wine), Μιχάλης Μιχαήλ (διευθυντής της εφημερίδας Lifo), Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (σεφ, συγγραφέας), Ανδρέας Λαγός (σεφ, συγγραφέας).
Την παρουσίαση συντονίζει ο Ντίνος Στεργίδης, δημοσιογράφος οίνου, διευθυντής εταιρείας Vinetum.

Μαγειρεύοντας «Με Κρασί και Ελληνικά» θα ανακαλύψετε 60 + 1 συνταγές απλές, που κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ο ρόλος του κρασιού στην παρασκευή τους, αλλά και η έμφαση στην εντοπιότητα των υλικών, ώστε να διατηρείται και να εμπλουτίζεται η αυθεντικότητα του γευστικού μας πολιτισμού.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όσους γοητεύονται από την ιδέα να μαγειρέψουν κάτι που να είναι τόσο γνώριμο, αλλά και να ξαφνιάζει ταυτόχρονα. Είναι η κουζίνα της σύγχρονης ελληνικής καθημερινότητας, που θα μπορούσε να γίνει τόσο κλασική, ώστε να θεωρείται «η κουζίνα της μαμάς» μετά από μια γενιά.
 

 

Προτεινόμενα για εσάς