Euro 2016: Οι δηλώσεις των Ελλήνων διεθνών

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 00:36
UPD:09:09
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Απογοητευμένοι από τη χαμένη ευκαιρία για μια νίκη που θα τούς ξανάβαζε σε τροχιά τρίτης θέσης στον 6ο όμιλο εμφανίστηκαν οι διεθνείς μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) αγώνα της Βουδαπέστης με την Ουγγαρία.

«Δώσαμε το 100% στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε πολύ, αλλά ήμασταν άτυχοι. Η Εθνική έδειξε ότι είναι εδώ, με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Παλέψαμε, πήραμε την ισοπαλία και θα δούμε στη συνέχεια τι θα κάνουμε. Πρέπει να είμαστε όπως σήμερα, να τα δίνουμε όλα. Η ζωή συνεχίζεται όμως και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να κερδίσουμε» υπογράμμισε ο επανεμφανισθείς Κυριάκος Παπαδόπουλος.  

Ο Ορέστης Καρνέζης, που επενέβη σωτήρια σε δύο περιπτώσεις, δήλωσε πως «υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Είναι και έργο προπονητή η εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα. Όλες οι ομάδες που τα πήγαν σχετικά καλά στο Μουντιάλ, δυσκολεύτηκαν στην αρχή τώρα των προκριματικών. Είμαστε απογοητευμένοι διότι χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε και σε αγώνες που ήμασταν καλύτεροι». 

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Σάμαρης τόνισε «βάσει της πίεσης από την ανάγκη για βαθμούς κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Δυστυχώς παραμένει η πίεση, γιατί είμαστε πίσω έξι πόντους. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες μέχρι το τέλος. Η εμφάνισή μας δείχνει ότι είμαστε κοντά σε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Είμαστε πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια βάσει της εικόνας που δείξαμε σήμερα».

Ο Παναγιώτης Κονέ δήλωσε: «Μας μένει πικρή γεύση. Ψάχναμε τον εαυτό μας και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για γκολ αλλά δεν είχαμε την ουσία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε μια νέα ομάδα κάναμε αρκετές φάσεις. Προσπαθούμε κι εμείς να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού που έπαιζε η Εθνική τόσα χρόνια».

Και ο άσος της Ουντινέζε συνέχισε: «Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο. Αυτή είναι η μεγάλη πικρία σήμερα, γιατί αναπτυχθήκαμε πολύ ωραία. Η ομάδα έχει νέους παίκτες με ταλέντο. Αν συνεχίσουμε έτσι και πάρουμε το διπλό στα Φερόε έχουμε ελπίδες για να περάσουμε. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και θα το αποδείξουμε στα επόμενα ματς». 

Ο Κώστας Σταφυλίδης είπε: «Μας μένουν πέντε παιχνίδια ακόμη. Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Μας έδειξε κάποια πράγματα στην προπόνηση ο κύριος Μαρκαριάν και μας μίλησε και στο ημίχρονο για αυτό. Ότι δηλαδή όταν φορτώνουμε τη μία πλευρά, γίνεται κίνηση στον άξονα και αδειάζει η απέναντι. Απόψε το κάναμε αυτό, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις