Νέα επίθεση ΠΑΣΟΚ σε ΑΝΕΛ με φόντο τα συνθήματα των ΟΥΚ

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 11:20
UPD:11:21
EUROKINISSI
A- A A+

Συνέχεια στην κόντρα του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση δίνει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τον πρόεδρό τους Πάνο Καμμένο ότι κατέφυγε σε μεγαλειώδη ψέματα.

«Ο κ. Καμμένος μετά την κατακραυγή για τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚάδων στην παρέλαση αντί να αναλάβει τις ευθύνες του -γιατί  αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός- κατέφυγε για μια ακόμη φορά σε μεγαλειώδη ψέματα δηλώνοντας ότι το βίντεο είναι από τη περσινή χρονιά, πράγμα που διέψευσε αμέσως η Eurokinissi» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ στρέφει τα πυρά του και στον στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως το ψέμα, η παραπλάνηση και η πολιτική εξαπάτηση «είναι η συγκολλητική ύλη που ενώνει» τα δύο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού. «Μόνο», καταλήγει, «που πλέον όλοι τους πήραν είδηση». 

EUROKINISSI-TV

Η αντιπαράθεση των δύο κομμάτων ξεκίνησε την Πέμπτη, όταν το Κίνημα ζήτησε απόδοση ευθυνών για τα «συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων που φώναζαν τα ΟΥΚ στην παρέλαση στο Σύνταγμα».

Μάλιστα έβαλε προσωπικά κατά του κ. Καμμένου, τον οποίο και χαρακτήρισε «ανεύθυνο», ενώ διερωτήθηκε ποιοι είναι αυτοί που «έδωσαν στα ΟΥΚ το ‘ελεύθερο’ να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική και την πολιτική εθνικής ασφάλειας».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απάντησαν δια της εκπροσώπου τους Μαρίνας Χρυσοβελώνη η οποία σχολίασε πως «στο ΠΑΣΟΚ μάλλον είδαν το βίντεο της παρέλασης με τα συνθήματα των ΟΥΚ όταν υπουργός Άμυνας ήταν ο κ. Βενιζέλος και παρασύρθηκαν βλέποντας το παλιό βίντεο…».

«Γιατί, λοιπόν, τώρα ο υπερβάλλων ζήλος του κ. Βενιζέλου; Προφανώς, επειδή ενοχλείται από τις επιτυχείς πρωτοβουλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, τις οποίες ο ίδιος στάθηκε ανίκανος να αναλάβει», συμπλήρωσε η κ. Χρυσοβελώνη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή