Ευρωλίγκα: Σεβασμό στη Γαλατασαράι δηλώνουν Ιβάνοβιτς και Φώτσης

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 19:30
UPD:21:21
INTIME SPORTS
A- A A+

Η Γαλατασαράι τελεί οικονομικά και διοικητικά σε μια κατάσταση προβληματική, αν όχι υπό διάλυση, όμως αυτό δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τους Τούρκους την Παρασκευή και τόσο ο προπονητής τους, Ντούσαν Ιβάνοβιτς, όσο και ο πολύπειρος Αντώνης Φώτσης προειδοποιούν ότι η αντίπαλός τους δεν πρόκειται να τούς χαρίσει τίποτα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για μας. Αν και η Γαλατάσαραϊ έχει κερδίσει μόλις δύο αγώνες στο Top 16 και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι» υπογράμμισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

«Κάποιοι παίκτες μπορεί να έφυγαν, αλλά μην ξεχνάμε πως με αυτό το ρόστερ η Γαλατάσαραϊ νίκησε τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Άρα είναι σαφές πως θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο Φώτσης επισήμανε ότι «κάθε παιχνίδι στο Top-16 είναι δύσκολο. Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο, ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους και μπροστά στο κοινό τους. Το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ είναι πολύ σημαντικό για μας. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και θα πρέπει να παίξουμε καλά σε άμυνα κι επίθεση, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις