Euro 2016: Στην Αυστρία η Εθνική, κλήση σε Βύντρα

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 12:27
UPD:13:33
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο «Ελ. Βενιζέλος» βρέθηκαν μόνο οι παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς οι διεθνείς που παίζουν σε συλλόγους του εξωτερικού θα συναντήσουν την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία.

A- A A+

Στην Αυστρία βρίσκεται από σήμερα η Εθνική ομάδα των Ανδρών, προκειμένου να πραγματοποιήσει ολιγοήμερη προετοιμασία ενόψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, για την προκριματική φάση του Euro 2016.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» βρέθηκαν μόνο οι παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς οι διεθνείς που παίζουν σε συλλόγους του εξωτερικού θα συναντήσουν την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πραγματοποιήσει στις 19:30 την προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τους Μαγυάρους, ενώ στην αποστολή θα ενσωματωθεί και ο Λουκάς Βύντρα, στον οποίο ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Σέρχιο Μαρκαριάν απηύθυνε πρόσκληση εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων που νιώθει ο Χοσέ Χολέμπας.

«Είχαμε μερικές δυσκολίες με τραυματισμούς, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά που είναι μαζί μας θα τα δώσουν όλα και θα είμαστε σε καλή κατάσταση. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αρχίσουμε από το μηδέν, γιατί κάθε προπονητής είναι διαφορετικός και τα παιδιά πρέπει να τα δώσουν όλα για να κάνουν αυτό που πρέπει για την εθνική» δήλωσε κατά την αναχώρηση ο κ. Μαρκαριάν.

«Θα δουλέψουμε στην τακτική και στην ψυχολογία. Θα κάνουμε 3-4 μίτινγκ σίγουρα, για να μιλήσουμε με τα παιδιά για το στόχο. Στο γήπεδο όμως θα κάνουμε μόνο τακτική» πρόσθεσε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας συνθέτουν οι: Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης, Τοροσίδης, Μπακάκης, Κ. Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μόρας, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Σταφυλίδης, Ταχτσίδης, Λαγός, Κατσουράνης, Σάμαρης, Κονέ, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Γιαννιώτας, Καρέλης, Γιάννου, Αθανασιάδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις