Εθνική Ομάδα: Νέα πρόσωπα κι ένας... παλιός στον «τελικό» με την Ουγγαρία

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 12:06
UPD:12:11
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν.

A- A A+

Η επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη και η επιλογή αρκετών νέων παικτών ενόψει του αγώνα των προκριματικών του Euro 2016 με την Ουγγαρία ξεχώρισαν από τις κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Σέρχιο Μαρκαριάν.

Σε μία αρκετά ανανεωμένη εθνική ομάδα επέλεξε να στηριχτεί ο Ουρουγουανός προπονητής για το ματς με τους Μαγυάρους (29/03) που θα κρίνει εάν η «γαλανόλευκη» θα διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Εάν εξαιρέσει κανείς τον Κώστα Κατσουράνη, που επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, από κει και πέρα ο Μαρκαριάν πήρε στην αποστολή μεταξύ άλλων, το γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Βελλίδη, τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού, Λαγό και τον ακραίο επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, Γιαννιώτα. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Σαμαράς. 

Μετά από αρκετό καιρό, επίσης, επιστρέφουν στην εθνική ομάδα οι Φετφατζίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Σιόβας. Όπως έγινε γνωστό πριν το παιχνίδι με την Ουγγαρία, οι διεθνείς θα κάνουν μίνι προετοιμασία επί αυστριακού εδάφους.

Οι «εκλεκτοί» του Σέρχιο Μαρκαριάν είναι οι ακόλουθοι:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ).

Μέσοι: Ταχτσίδης (Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός).

Επιθετικοί: Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ). 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις