Συνέντευξη Τύπου Γ. Κατρούγκαλου στις 18:00

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 11:00
UPD:11:15
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

A- A A+

Νέα συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος στις 18:00 σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Βήμα της Κυριακής, το οποίο χαρακτηρίζει εκ νέου ανυπόστατο και συκοφαντικό. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Κατρούγκαλος είχε υπογράψει «ιδιωτικά συμφωνητικά με υπαλλήλους που απολύθηκαν ή τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους, διασφαλίζοντας προμήθεια 12% επί των ακαθαρίστων ποσών».

Μεταξύ άλλων αναφέρεται όλα τα συμφωνητικά υπεγράφησαν στις 26 και 27 Ιανουαρίου δηλαδή την παραμονή και την ίδια ημέρα που ο κ. Κατρούγκαλος ενημερώθηκε από τον Πρωθυπουργό ότι αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή υπουργού.

ΝΕΡΙΤ

Κατά την εφημερίδα, τα επίμαχα συμφωνητικά κατατέθηκαν στους αρμόδιους δικηγορικούς συλλόγους και στις αρμόδιες ΔΟΥ για να αποκτήσουν εχέγγυα εγκυρότητας και εξακολουθούν να ισχύουν παρότι ο κ. Κατρούγκαλος έχει αναστείλει τη δικηγορική του ιδιότητα λόγω της υπουργοποίησής του.

Τα καταγγελλόμενα προκάλεσαν από την πρώτη στιγμή την έντονη αντίδραση του κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος έκανε λόγο για προβοκάτσια και πλαστογραφία.

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή