Γεωργιάδης: Μας λείπουν πίστη και φρεσκάδα

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 23:11
UPD:22/03/2015 15:56
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν είναι, σίγουρα, ο ευτυχέστερος προπονητής στον πλανήτη, καθώς ανέλαβε μια δύσκολη αποστολή αντικαθιστώντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ, σε μια περίοδο που ο «Δικέφαλος» δεν έχει αγωνιστικό προσανατολισμό και οι αποτυχίες είναι ο κανόνας.

Ο Γεωργιάδης ξεκίνησε με νίκη επί του Εργοτέλη την περασμένη Τετάρτη, αλλά απόψε υπέστη οδυνηρή ήττα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό (1-3), πραγματοποιώντας ακόμη μία αποκαρδιωτική εμφάνιση, με τον προπονητή του να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου ότι «από το σημερινό ΠΑΟΚ λείπουν πολλά πράγματα για να γυρίσει ένα αποτέλεσμα. Μας λείπουν φρεσκάδα και πίστη».

Παρόλα ταύτα δεν χάνει την πίστη του, καθώς φρονεί πως «στη διακοπή θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Βλέπω παίκτες που δεν έχουν πίστη στις ικανότητές τους. Ο κόσμος δεν το πιστεύει. Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και δουλεύοντας θα το γυρίσουμε».

Όσο για τη συνέχεια; «Θαύματα και μαγικά δεν γίνονται σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, είμαι όμως αισιόδοξος ότι θα διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις