«Ανάσανε» ο Πανιώνιος, 4-2 τη Βέροια

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 19:11
UPD:19:37
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Νίκη – ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας σημείωσε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη επί της Βέροιας με 4-2 κι έφτασε στους 32 βαθμούς , τέσσερις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο πλαίσιο της (εξ αναβολής) 26ης αγωνιστικής.

Από την πλευρά της η «βασίλισσα του βορρά» γνώρισε την τέταρτη συνεχή ήττα και, πλέον, θα πρέπει να να ανησυχεί για το μέλλον της στη Σούπερ Λίγκα, αφού βρίσκεται πια μόνο έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πάντως να κυνηγούν την ανατροπή του σκορ, καθώς η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 11΄ με κεφαλιά του Μπαργκάν από σέντρα του Καλτσά.

Ο Πανιώνιος «μπλόκαρε» και δεν μπορούσε να απειλήσει, αλλά μετά την ισοφάριση που πέτυχε ο Κολοβός στο 37΄, όταν σε ένα μάλλον «εύκολο» σουτ του Μπακασέτα ο Καντιμοίρης δεν μπόρεσε να διώξει, η εικόνα άλλαξε άρδην.

Στο 48΄ οι «κυανέρυθροι» πήραν προβάδισμα, όταν ο Μπακασέτας πήρε μαζί του τους αμυντικούς της μακεδονικής ομάδας και βρήκε τον Φούντα, που έγραψε το 2-1 με κοντινό σουτ, ενώ ήταν ο ίδιος που διασφάλισε ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του ανεβάζοντας το σκορ στο 3-1 με εν κινήσει σουτ, στο 57΄.

Ο ιδιαίτερα ευχάριστος αυτός αγώνας είχε να προσφέρει άλλα δύο γκολ ως τη λήξη του, αρχικά με την κοντινή προβολή του Γιάννου στο 76΄, από σέντρα-σουτ του Τασουλή και στη συνέχεια με την κεφαλιά του Μπεν στο 78΄, από φάουλ του Καλτσά.
 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις