Σε τροχιά πλέι οφ η Ξάνθη, 3-0 τον Παναιτωλικό

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 19:10
UPD:19:22
INTIME SPORTS

Στιγμιότυπο από τον αγώνα.

A- A A+

Η Ξάνθη θριάμβευσε στο ντέρμπι της (εξ αναβολής) 26ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, του οποίου επιβλήθηκε 3-0 στα Πηγάδια και πλέον ισοβαθμεί μαζί του στην έκτη θέση με 43 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον ΠΑΣ Γιάννινα που κατέχει την τελευταία θέση για τα πλέι οφ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν στο πρώτο δεκάλεπτο με δύο σουτ του Θεοδωρίδη, με τον Κυριακίδη να αποκρούει το πρώτο στο 3ο λεπτό και την μπάλα να φεύγει άουτ στο δεύτερο (7΄), ενώ στο 27΄ είχαν δοκάρι (οριζόντιο) με τη βολίδα του Κάπελ έξω από την περιοχή.  

Οι Ακρίτες ήταν όμως η ομάδα που άνοιξε το σκορ και μάλιστα σε κομβικό σημείο, όταν στο 40ό λεπτό και σε φάουλ του Λουσέρο ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά γράφοντας το 1-0.

Στο 50΄ η Ξάνθη έχασε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, καθώς ο Κλέιτον έγινε αποδέκτης της μπάλας από τη σέντρα του Σολτάνι, αλλά από πλεονεκτική θέση την έστειλε πάνω από τα δοκάρια του Ράφαελ.

Στο 59΄ ο διαιτητής Κουκουλάκης καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε μαρκάρισμα του Μαλεζά στον Καπετάνο, αλλά ο Κλέιτον αστόχησε από τα 11 μέτρα. Στο 64΄, όμως, ο Βραζιλιάνος εξιλεώθηκε, καθώς έκανε από κοντά το 2-0 από προσπάθεια του Βάλτερ

Με την ψυχολογία στα ύψη, πια, οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έκαναν ό,τι ήθελαν στα Πηγάδια φτάνοντας και σε τρίτο γκολ, που πέτυχε στο 83΄ ο Καπετάνος από πάσα του Κλέιτον.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις