Στην πεντάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα, 1-0 τον Πλατανιά

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 16:52
UPD:16:58
Eurokinissi/ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ EUROKINISSI
A- A A+

Στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος εισήλθε από σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τη νίκη στους «Ζωσιμάδες» με 1-0 επί του Πλατανιά, στην εξ αναβολής συνάντηση για την 26η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφτασε στους 44 βαθμούς και ξεπέρασε τον Παναιτωλικό (43), που έχει δύσκολο έργο αργότερα στην Ξάνθη. Δύσκολη συνέχεια, όμως, αναμένει και την ομάδα των Χανίων, που παρέμεινε στους 28 βαθμούς και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Χωρίς σπουδαίες φάσεις και ευκαιρίες κύλησε το πρώτο ημίχρονο στο στάδιο των Ιωαννίνων, με την ομάδα της Κρήτης να στέκεται αρκετά καλά, να πιέζει ψηλά και να «βραχυκυκλώνει» τους γηπεδούχους, στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κλασική ευκαιρία για καμία ομάδα, αλλά στην επανάληψη ο ΠΑΣ θύμιζε… τσουνάμι. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ξεκίνησαν ορμητικά, πίεσαν πολύ τον Πλατανιά και άνοιξαν το σκορ στο 53΄ με τον Ακόστα, σε γύρισμα του Ίλιτς.

Δύο λεπτά νωρίτερα οι Ηπειρώτες είχαν χάσει πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Τζημόπουλο, όταν σε άστοχη έξοδο του Ολιμπά πλάσαρε άουτ σε άδεια εστία (!), ενώ στο 60΄ απώλεσαν το 2-0 όταν η κεφαλιά του Γιάκου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο «λυκόφως» του αγώνα πάντως οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, όταν στο 84΄ το εξαιρετικό σουτ του Γκαβιλάν έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στρούνα απέκρουσε στη γραμμή το σουτ του Γουνδουλάκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις