Στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ρέντινγκ

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 23:51
UPD:23:57
REUTERS/Peter Cziborra

Στιγμιότυπο του αγώνα Ρέντινγκ - Μπράντφορντ.

A- A A+

Η Ρέντινγκ τα κατάφερε και θα είναι παρούσα στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, ούσα η μοναδική ομάδα μεταξύ των τεσσάρων που προέρχεται από την Τσάμπιονσιπ.

Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ έκανε «περίπατο» στον επαναληπτικό προημιτελικό απέναντι στη Μπράντφορντ, της οποίας επικράτησε 3-0 στο «Μαντέσκι» έχοντας ουσιαστικά «καθαρίσει» το παιχνίδι απέναντι στους «μπάνταμς» από το πρώτο δεκάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σε αυτό το διάστημα 2-0 με τα γκολ των Χαλ Ρόμπσον - Κανού στο 6΄ και Γκάραθ ΜακΚλίρι στο 10΄, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε αφήσει εκτός διοργάνωσης τις Τσέλσι και Σάντερλαντ!

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε για τους «ρόαγιαλς» ο Τζέιμι Μακί στο 68΄, κι ενώ έξι λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Φελίπε Μοράις των φιλοξενούμενων για επικίνδυνο φάουλ στον Ναθάνιελ Τσάλομπα.

Στους «τέσσερις» η Ρέντινγκ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο «Γουέμπλεϊ», ενώ στον άλλο ημιτελικό η Άστον Βίλα θα παίξει με το νικητή του επαναληπτικού αγώνα Λίβερπουλ-Μπλάκμπερν, που θα διεξαχθεί στις 8 Απριλίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις