Επίδειξη δύναμης η Γιουνάιτεντ, 3-0 την Τότεναμ

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 20:17
UPD:20:19
REUTERS/Darren Staples
A- A A+

Επίδειξη δύναμης έκανε απόψε στο «Όλντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της «σκόρπισε» την Τότεναμ με 3-0.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Λουίς Φαν Χάαλ μείωσαν εκ νέου τη διαφορά από την τρίτη Άρσεναλ στον ένα βαθμό (57 - 56) και ανέβασαν κατακόρυφα το ηθικό τους ενόψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ την ερχόμενη (30ή) αγωνιστική.

Η Γιουνάιτεντ έπιασε ονειρεμένη απόδοση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσε όλα τα τέρματά της και ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα μέσα σε 45 λεπτά.

Η αρχή έγινε με τον Φελαϊνί στο 9΄, ένας πρώην παίκτης της Τότεναμ, ο Κάρικ, διπλασίασε στο 19΄ και το «κερασάκι» στην ωραία εμφάνιση έβαλε ο Ρούνεϊ στο 34ο λεπτό.

Να σημειωθεί ότι με το αποψινό γκολ ο Άγγλος διεθνής επιθετικός έφτασε τα 229 με τη φανέλα της Μάντσεστερ και βλέπει την κορυφή στην ιστορία των σκόρερ του συλλόγου, καθώς βρίσκεται πίσω από τον Ντένις Λο (237) και τον Μπόμπι Τσάρλτον (249).

Στο «Γκούντισον Παρκ» η Έβερτον επικράτησε 3-0 της Νιούκαστλ, σημειώνοντας μόλις τη δεύτερη νίκη της τους τελευταίους τρεις μήνες. Τα «ζαχαρωτά» πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς κι έφτασαν στους 31, ενώ ανέβηκαν στη 14η θέση.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ άνοιξε το σκορ στο 20΄ με τον ΜακΚάρθι, έφτασε στο 2-0 με πέναλτι του Λουκάκου στο 56ο λεπτό κι έδωσε εμφατική χροιά στη νίκη της με το γκολ του Μπάρκλεϊ στις καθυστερήσεις. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις